Avisos legal (1)

En compliment amb el disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD); www.floristeriacari.com comunica que:

1. En relació a les dades personals que es poden aportar a travès de les funcionalitats del anomenat lloc Web; l’informem que les dades seràn tractades ùnica y exclusivament per a la correcta gestió dels serveis disposats a travès dels mateixos per part de www.floristeriacari.com; igualment, podrà tractar les dades per a la realització d’enviaments publicitaris i d’ informació comercial, per diferents mitjans inclós els electrònics; respecte de l’ empresa, les seves activitats, productes i serveis; així com documentació de diversa naturalesa y per diferents mitjans d’ informació comercial de la empresa.

2. Per a l’enviament de Newsletter i comunicacions anàlogues; www.floristeriacari.com utilitza tant les dades obtingudes a travès del lloc Web, com altres bases de dades pròpies que tenen entre les seves finalitats la de realització de tals enviaments; sempre prenent en consideració els requeriments de la citada Llei Orgànica.

3. Quan les dades personals siguin recollides a través d’un formulari, caldrà aportar; almenys, aquells marcats amb un asterisc; en un altre cas, www.floristeriacari.com no podrà acceptar i gestionar el compliment de relació establerta.

4. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les dades; s’haurà de remetre escrit identificat amb la referència «Protecció de Dades» a: floristeriacari@floristeriacari.com.

5. En el moment que s’aportin dades, es podrà manifestar el desig de NO rebre comunicacions comercials electròniques per part de www.floristeriacari.com; si no es desitja rebre comunicacions comercials electrònica, en el futur, per part de www.floristeriacari.com es podrà manifestar tal desig a través de l’adreça electrònica ja indicada.

Avís legal (2)

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD); l’informem que les seves dades personals seran tractades i quedaran incorporades en els fitxers de Floristeria Cari S.L. amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats.

En aquest sentit; vostè consenteix de forma expressa a que les seves dades siguin tractades per Floristeria Cari S.L. per donar compliment a la finalitat indicada anteriorment, així com per remetre-li informació relativa als nostres serveis i productes d’especial interès per a vostè.

Així mateix; l’informem que vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al correu electrònic floristeriacari@floristeriacari.com o al número de telèfon 936 38 32 87

Nota legal
En compliment del que estableix la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI) i legislació sectorial concordant, s’informa dels següents aspectes legals:

Responsable legal del web: Maria José
Domicili de Contacte: Avinguda l’Eramprunyà, 14 08850 Gavà (Barcelona)
Correu electrònic de contacte: floristeriacari@floristeriacari.com
Tlf. De Contacte: 936 38 32 87
Dades Fiscals: C.I.F. 33962523-X

(Tornar a la pàgina principal)